dimarts, 15 de novembre del 2016

Centre formador de pràctiques

Des de sempre l’Escola ha col·laborat en la formació inicial de futurs mestres. Actualment estem reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a Centre Formador d’estudiants en pràctiques.

Ser un centre formador implica l’acompanyament i guia dels estudiants en pràctiques que vénen de diferents universitats públiques i privades dels graus de mestre d’Educació Infantil, Educació Primària i del Màster en Formació del Professorat de Secundària.

L’Escola i les universitats establim, conjuntament, un pla de treball de pràctiques que els estudiants han de desenvolupar mentre duri la seva estada entre nosaltres. Aquest pla de treball inclou actuacions, seguiments diversos i avaluacions. Els tutors de pràctiques, mestres de l’Escola, acullen, acompanyen i treballen amb els futurs mestres d’Educació Infantil, Primària i Secundària, i vetllen per a què aquest pla de treball arribi a bon port.

D’altra banda, també acollim estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior en tècnic d’Educació Infantil (TEI) dels instituts de la ciutat de Figueres que vénen a realitzar la seva estada de pràctiques a l’Escola.

Si vols venir a la nostra escola a realitzar les pràctiques pots enviar un correu a: info@escolapiesfigueres.org.

Cap comentari :